Asbakken van hoge kwaliteit voor buiten

Asbakken voor bedrijven zijn niet meer weg te denken sinds in 2008 er op de werkvloer niet meer gerookt mag worden. Daarom hebben wij voor u een totale lijn van asbakken ontworpen die geschikt zijn voor buiten maar ook prima dienst kunnen doen in een rokers area of rookruimte.

asbakken voor wandbevestiging

Wij bieden producten volledig gemaakt van RVS waardoor wij u kunnen verzekeren dat de kwaliteit van de asbak hoog is. De asbak is teven zo ontworpen dat ze makkelijk zijn te plaatsen op bijna ieder ondergrond en te ledigen.

Capaciteit asbakken:

In onze asbakken is ruimte voor ongeveer 350 à 400 sigarettenpeuken, doordat de wandasbak makkelijk is los te halen van de achter plaat (bevestiging plaat) is deze makkelijk leeg te maken en te reinigen. Dit geld tevens voor al onze rookpaal.

asbakken (rookpaal)

De prijs en kwaliteit:

Hoge kwaliteit vraagt om een iets hoger prijsje dan de reguliere asbakken die u bijvoorbeeld aanschaft bij de Sligro of de Macro maar het grote verschil zit hem echt in de gebruikte plaatdikte van de asbakken. Een wandasbak koopt u bij ons toch al voor €99,95 en een staande asbak voor slechts €259,00. Wij zijn van mening dat onze prijzen meer dan goed in verhouding staan tot de kwaliteit.

asbakken-003

Bestel vandaag nog  en betaal nu tijdelijk geen verzendkosten binnen Nederland.

Top
Menu Buiten-Asbak.nl
Responsive Menu Clicked Image