Horeca Asbak voor buiten

Sinds 10 oktober 2010 geldt er voor de totale Horeca een rookverbod en is ook de uitzondering voor kleine cafés zonder personeel komen te vervallen. Hierdoor gaan de rokende Horecagasten als er geen rokersruimte aanwezig is massaal buiten een sigaret roken. Dit heeft tot gevolg dat er rondom de horecabedrijven veel vervuiling plaats vindt.

Horeca asbak wand

Modellen Horeca Asbakken:

Onze staande en wandasbakken zijn al in 2008 speciaal ontwikkeld voor de Horeca en biedt u de oplossing om vervuiling tegen te gaan. Wij bieden zowel Horeca wandasbakken als ook de staande asbakken (beter bekend als rookzuil of rookpaal) Ook bieden wij sinds kort een luxe design Afvalbak met ingebouwde asbak die er voor zorgt dat ook de rest van het zwerfvuil van de straat verdwijnt en veelal netjes in de afvalbak word gedeponeerd.

Horeca asbak rookzuil

Onze Horeca asbakken zijn speciaal ontwikkeld voor buitengebruik maar kan ook prima dienst doen in een rokersruimte. De Wandasbakken en staande asbakken zijn volledig vervaardigd uit RVS en staan op die manier garant voor een lange levensduur.

Horeca Afvalbakken voor buiten

Horeca afvalbak met asbak

Bestel vandaag nog een wandasbak of rookzuil en betaal tijdelijk geen verzendkosten binnen Nederland op al onze producten.

Meer informatie over onze Horeca asbak, klik hier >>>

Top
Menu Buiten-Asbak.nl
Responsive Menu Clicked Image